9ο Πανελλήνιο Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών - Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 02/05/2024
A/A: 45 / 2024

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Προσκόπων

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 31/ 2024 αναφορικά με την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο 9ο Πανελλήνιο Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών και μετά από αρκετά σχετικά αιτήματα, σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατείνεται έως και την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο των Αρχηγών Ομάδων. 

Καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του μισού της οικονομικής συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες (Προσκόπους, Ενήλικα Στελέχη Υποστήριξης, Ενήλικα Στελέχη - Συνοδούς) παραμένει η 31 Μαΐου 2024.

Παρακαλούνται τα Ενήλικα Στελέχη, που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τη διαδικασία συγκέντρωσης των αιτήσεων και οικονομικών συμμετοχών, να το πράξουν έγκαιρα μέσα στο επόμενο διάστημα, ώστε σε ενδεχόμενη δυσκολία να υπάρξει δυνατότητα επίλυσης και υποστήριξης. 

Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή των Προσκόπων στη δράση απαιτείται (πέρα από την υποβολή αίτησης μέσω του e-sep) η συμπλήρωση και η υπογραφή από τον γονέα/κηδεμόνα εκάστου Προσκόπου της σχετικής αίτησης. Οι αιτήσεις σαρώνονται και αποστέλλονται στη διεύθυνση [email protected] με μέριμνα των Αρχηγών Ομάδων.

Για επιπλέον πληροφορίες και υποστήριξη μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της δράσης διά της αποστολής μηνύματος στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: [email protected]

Περιμένουμε με ανυπομονησία την ημέρα που θα βρεθούμε όλοι μαζί στον πανέμορφο Παρνασσό για την έναρξη του 9ου Πανελληνίου Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών!




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγαρμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 114 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάτπυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ 



Επισυνάψεις

Ανακοίνωση 45_2024 .pdf